Neherpark 23 | 2264 ZD Leidschendam 0031 6 43 55 64 64
WAT WIJ DOEN
WIJ MAKEN VERKOOPAFDELINGEN HERHAALDELIJK WINSTGEVEND.
Door zonder bullshit te activeren wat nodig is..
De meeste (verkoop)trainers en (sales)coaches hebben het verkeerd. Ze trainen & coachen te veel op de “buitenkant”. Dat heeft geen zin! Je kan niks met vaardigheden als de intrinsieke motivatie ontbreekt om ze te blijven toepassen. Zonder motivatie geen vaardigheden, zonder vaardigheden geen extra winst. Hieronder de diensten waar wij om bekend staan..
  • Text Hover
01 | GROEPSTRAINING.
Door middel van interactieve groepstrainingen verzorgen wij een directe activatie van de juiste mindset dat wij combineren met “2020-proof” verkoopskills waardoor de verkoopafdeling direct meer waard wordt. Ook beschikbaar voor niet-salesafdelingen!!!!

02 | 1 OP 1 COACHING.
Met één op één coaching helpen wij ondernemers, verkoopleider en accountmanagers met het verwezenlijken van hun doelen, wensen & dromen. Ja. Je leest het goed. Dromen worden gerealiseerd..

03 | STRATEGISCHE SALES SESSIE.
Gedurende deze sessie nemen wij 4 uur lang te tijd om met de beslisser(s) van de verkoopafdeling (Salesmanager, CCO, CEO, ondernemer) onze bewezen salesstrategieën op maat te maken voor jullie bedrijf om vervolgens direct om te zetten in concreet te nemen stappen.
04 | WORKSHOPS.
Workshops zijn voor de grotere groepen (het hele bedrijf, afdeling of groep ondernemers) waar we, in praktijk, de commerciële mindset gaan activeren die nodig is om succesvol te zijn in sales en andere commerciële activiteiten.