Neherpark 23 | 2264 ZD Leidschendam 0031 6 43 55 64 64
"Groeien door het succes van je klant"

Middels de training Commerciële Mindset zullen al jouw medewerkers, die in direct contact staan met klanten, bewust worden van de kansen en uitdagingen die er op de werkvloer liggen.

Commerciële Mindset
Ga voor commercieel succes met

onze commerciële training Kansen, kansen, kansen: dat is waar het om draait tijdens de commerciële training van Stroopwafel Effect. Tijdens de korte training leren wij jou en/of jouw team commerciële kansen te herkennen en ten volste te benutten. Dit gebeurt aan de hand van energieke, inspirerende lezingen, opdrachten, rollenspelen: het is maar net waar jouw behoefte ligt. Hoe dan ook kom je na de training beslagen ten ijs om die deals te sluiten!

Op je doel af

Als echte salestijger heb jij maar één doel: klanten binnenhalen en zo lang mogelijk bij je houden. Dat klinkt echter makkelijker dan het is: niemand zit immers te wachten op pusherig gedrag. Tijdens de commerciële training gaan wij met jou/jullie aan de slag om de commerciële mindset te ontwikkelen waarmee jij klanten binnenhaalt, binnen houdt en zo zelfs vermenigvuldigt. Klinkt goed, vind je niet? Een blije klant is jouw beste visitekaartje. Een tevreden klant wil bij je blijven en langdurige klanten zijn een blijvende bron van inkomsten. Bovendien is een blije klant sneller geneigd online een positieve review achter te laten en jouw dienst aan te raden bij anderen – zo leidt deze klant tot nieuwe klanten via (online) referenties en mond-tot-mondreclame.

Slim spreken, slim luisteren

Om dit te bereiken, gaan wij tijdens de commerciële cursus/training aan de slag met luistervaardigheden en gesprekstechnieken. Het zijn manieren om iemands herinnering positief te beïnvloeden, zodat de klant altijd bij je wil blijven. Dit doe je door middel van slim spreken en slim luisteren. Enkele technieken worden belicht en je gaat vervolgens aan de slag met jouw commercieel trainer en groepsgenoten. Het vergt immers oefening om je deze commerciële vaardigheden eigen te maken. Ook gaan we in op verwachtingsmanagement. Zaak is om die verwachtingen te creëren die je gemakkelijk kunt waarmaken en vervolgens overtreffen. Zo kan een klant bijna niet anders dan blij worden van jouw dienst en service! En dat is waar je naartoe wilt. Deze training/cursus commerciële vaardigheden ontwikkelen wij telkens aan de hand van de behoeften van de klant. Daarom bespreken wij graag eerst jouw wensen. Je bereikt ons door te bellen naar tel. 085-208 1247 of door ons een bericht te sturen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug en hopen jou binnenkort te ontmoeten, bij ons in Den Haag of bij jou op locatie, voor een commerciële training.

Factsheet

Wil je graag meer informatie over de training Commerciële Mindset? In de factsheet die Stroopwafel effect speciaal voor jou heeft samengesteld staat een aantal facts waar je écht iets mee kunt! Download de factsheet hieronder en ga direct aan de slag.

Contact

Heb je vragen of interesse in één van onze dienstverleningen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.