Your address will show here +12 34 56 78
"Groeien door het succes van je klant"

Middels de training Commerciële Mindset zullen al jouw medewerkers, die in direct contact staan met klanten, bewust worden van de kansen en uitdagingen die er op de werkvloer liggen.

Commerciële Mindset

1-6 dagdelen

Een interactieve training waarbij de gedachte achter de aankoopbeslissingen centraal staat. Je wordt bewust hoe een (potentiële) klant zijn eigen aankoop onderbouwt en motiveert. Door in je mindset rekening te houden met de psychologie achter beslissingen kan je met je gedrag, (non-) verbale communicatie en je strategie de kans significant vergroten om commerciële kansen te benutten. Het doel van deze training is om verkopers en relatiebeheerders meer bewust te maken van wat klanten drijft, waar zij behoefte aan hebben en hoe hier op in te spelen.

Factsheet

Wil je graag meer informatie over de training Commerciële Mindset? In de factsheet die Stroopwafel effect speciaal voor jou heeft samengesteld staat een aantal facts waar je écht iets mee kunt! Download de factsheet hieronder en ga direct aan de slag.

Contact

Heb je vragen of interesse in één van onze dienstverleningen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.