Neherpark 23 | 2264 ZD Leidschendam 0031 6 43 55 64 64
Het Stroopwafel effect

Onze missie is de kwaliteit en betrokkenheid van medewerkers maximaal verhogen waardoor jouw klanten hiervan profiteren in het kader van professionaliteit, klantgerichtheid en geluk. Een wereld waarin jouw medewerkers iedere dag doen waar ze goed in zijn en werk niet als werk ervaren. Zou dat niet fantastisch zijn? Wij geloven dat dit haalbaar is. Middels de trainingen die wij bij Stroopwafel effect organiseren, zullen al jouw medewerkers die in direct contact staan met klanten bewust worden van de kansen en uitdagingen die er liggen op de werkvloer. Tevens zullen ze zich realiseren hoe bevoorrecht zij zijn dat ze een functie mogen uitoefenen waarbij klantcontact centraal staat.

Gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. Dit leidt op zijn beurt weer tot meer waarde en omzet voor de organisatie.

Commerciële Mindset

Voor iedereen die meer kansen wil creëren, zien en benutten of simpelweg zijn competenties wil aanscherpen binnen de psychologie van aankoopbeslissingen, verwachtingsmanagement en saleseffectiviteit.

Lees meer

Accountmanagement

Verkopers, accountmanagers, relatiebeheerders en zzp’ers die sales moeten benaderen als vak worden in deze training op hun wenken bediend! We laten geen onderdeel onbenut en rijgen vanuit nu de successen aaneen.

Lees meer

“Stroopwafel” ervaring

Medewerkers of ondernemers die in direct contact staan met klanten, van commercieel medewerker binnendienst tot topverkoper van de buitendienst, leren dankzij deze training de klant echt centraal te stellen.

Lees meer