Neherpark 23 | 2264 ZD Leidschendam 0031 6 43 55 64 64
"Verkopen op de Stroopwafel manier"

Middels de training Accountmanagement zullen al jouw medewerkers, die in direct contact staan met klanten, bewust worden van de kansen en uitdagingen die er op de werkvloer liggen.

Accountmanagement
Pak die deals met de salestraining van Stroopwafel Effect!

Wil je jouw saleskennis verder verdiepen, om echt die verkoper 2.0 te worden en blijven? De motiverende salestraining van Stroopwafel Effect is er voor salesmedewerkers, accountmanagers, trusted advisors… Kortom: de echte salestijgers. Tijdens deze training gaan we dieper in op (gespreks)technieken die jou helpen de klant te krijgen waar jij hem/haar wilt hebben, plus de psychologie hier achter. En wat dacht je van een stukje strategisch verwachtingsmanagement? Up your game met Stroopwafel Effect.

De 9+ klantervaring

Als rasverkoper krijg jij een kick van het sluiten van die deal. Hoe tof is het immers om van de klant te krijgen wat jij wilt? Dit proces kun je echter op allerlei manieren aanpakken. Wij van Stroopwafel Effect benaderen sales met het doel die 9+ klantervaring te creëren. Via het vergaren van een commerciële mindset, het ontdekken van de juiste gesprekstechnieken en strategisch verwachtingsmanagement helpen wij jou op weg naar optimaal commercieel gewin. Deze salestraining is een verdieping van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de commerciële training.

Een naadloos salesproces

Maar hoe bereik je deze 9+ klantervaring? Tijdens de cursus sales/accountmanager leer jij over gesprekstechnieken die het gemakkelijker maken jouw klant blij te maken én houden. Dit zijn namelijk de klanten waarvan jij blijft profiteren. Wij maken allereerst gebruik van de SPIN-techniek, waarbij jij op een strategische manier de vraagmodus inzet. Via deze techniek kom je tot de kern van het probleem: de behoefte van de klant. Hier kun je jouw deal op toespitsen. De tweede techniek is de ordertechniek, waarbij ook het voor- en na traject een rol spelen; denk bijvoorbeeld aan de acquisitie en nieuwe klanten trekken via referenties van bestaande klanten. Wij gaan ervan uit dat wanneer dit gehele proces naadloos op elkaar aansluit, je jouw klant de ultieme klantervaring biedt.

Daarnaast is verwachtingsmanagement een belangrijk thema van de salestraining: commercieel denken is ook verwachtingen creëren die je gemakkelijk kunt waarmaken – en overtreffen. Dit is voor klanten namelijk een reden om bij je te blijven. En hoe leuk is het om klanten te verrassen en blij te maken?

Sluit die deal!

De verkooptrainingen van Stroopwafel Effect in Den Haag zijn maatwerk. Wij gaan graag met jou om te tafel om te onderzoeken wat precies de behoefte is en hoe wij hieraan kunnen beantwoorden. Je kunt rekenen op energieke, motiverende sessies met lezingen van jouw salestrainer, opdrachten en rollenspelen. Wij werken vanuit een passie voor sales en jarenlange ervaring in leidinggevende commerciële functies. Zeker is dat je deze salescursus verlaat met een voorraad energie en de tools om die deals te gaan sluiten!

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een salestraining met jou. Bel naar tel. 085-208 1247 of door ons een bericht te sturen. Wij gaan graag met je aan de slag, waar dan ook in Nederland.

Factsheet

Wil je graag meer informatie over de training Accountmanagement? In de factsheet die Stroopwafel effect speciaal voor jou heeft samengesteld staat een aantal facts waar je écht iets mee kunt! Download de factsheet hieronder en ga direct aan de slag.

Contact

Heb je vragen of interesse in één van onze dienstverleningen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.